A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Pikáns lánybúcsú cuccok

Az esküvő éve az egyik legszebb időszak egy nő életében. Az előkészületek minden egyes pillanata izgalommal, várakozással és meglepetésekkel teli. Így van ez a lánybúcsúval is, ami tulajdonképpen búcsú a bulis évektől és a bulbarátoktól.
Pikáns lánybúcsú cuccok
A lánybúcsút, a barátnők és koszorúslányok titokban szervezik a menyasszonynak általában az esküvő előtti hétvégére. A lánybúcsú stílusa és hangulata társaságtól függően változik. Vannak feladatokkal színesített játékos lánybúcsúk, vannak szórakoztató estek, lánybúcsú vacsorák és speciálisan erre az alkalomra igénybe vehető programok és szolgáltatások is. Egy jó lánybúcsú elengedhetetlen kellékei az apró ajándékok, amiből kedvedre válogathatsz a Chrysalis Szalon budapesti üzletében.

A lánybúcsú ajándékoknak persze nemcsak az örömszerzés és a tréfa a célja, hanem az általuk képviselt szerencsét hozó varázserő átadása.
Ilyen kabala ajándékok például a kék harisnyakötő, a gyűrűs párna és a fátyol, valamint a pikáns kiegészítők is.
Lánybúcsúra kínálunk még pohárdíszeket, esküvői fehérneműt, fehér necc combfixet, kitűző virágokat, világító poharat, pikáns szívószálat, ostort és sok egyebet. 


Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?