Budapest, VI. Teréz Krt. 37 (1. emelet 26) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011
LEGFRISEBB HÍREK A CHRYSALIS HÁZATÁJÁRÓL
Levehető uszályok
Az uszályos ruháktól sokan tartanak, de nem kellene. Ha hozzá értő kezek alakítják az esküvői ruhád, biztosan elégedett leszel a végeredménnyel. Többféle uszály tűzési és rögzítési mód is létezik, amiből ízlésed szerint választhatsz, akár már az első ruhapróbán. A minőségi esküvői ruhák jellemzője a rövidebb vagy hosszabb uszály, ami sok előnnyel jár, hiszen csodálatos fotók készíthetők és lehengerled vele a hozzátartozóidat is.
Garantált a siker a szertartáson, ha egy uszályos ruhában vonulsz be. Ha elég merész vagy és igazán hosszú az uszályod, akkor még apró koszorúslányokat is "bevethetsz".  A siker borítékolva lesz.
Ha mégis inkább a kényelem mellett döntesz és egy rövidebb uszályú ruhát választasz, akkor is megkaphatod az élményt és bérelhetsz egy levehető uszályt, pont olyat, amilyet csak szeretnél. A levehető uszály lehet olyan, ami körül öleli a derekad, de lehet olyan is, ami csak meghosszabbítja a ruhád hátulját. Lehet dús vagy csipkézett, tüllös vagy vízhullámos is.
Kedvenceink azok a különleges uszályok, amelyek extra szoknyaként gazdagítják az esküvői ruhát. Rövid és sellő fazonú esküvői ruhához egyaránt tökéletes egy levehető "fedő" szoknya réteg, ami lehet fél vagy teljes a derék körül. Kettő az egyben hatást kelt, hiszen felrögzítésével a rövid vagy sellő ruha egy új hangulatot, azaz egy  királylányos megjelenést kap.
Olyan kombinált megoldási lehetőségeket kínálunk, melyek kielégítik az össze vágyad és elképzelésed.
Ujjas esküvői ruhák
Kezeket fel! A hosszú ujjú esküvői ruhák olyanok, mint Gombóc Artúr csoki készletei. Van közöttük, bő ujjú, karra simuló, áttetsző, csipkézett és sok különböző. A kedvenceink főleg a kettő az egyben ruhák, amikor a ruha ujja például lepatentolható. Ilyenkor a menyasszonynak nem kell lemondania a vágyott hosszú ujjú ruháról és a felszabadító bulizás élményéről sem.
Sokan azért szeretnének ujjas ruhát, hogy ezzel leplezzék karjuk vastagságát. Két fontos tényt kell ilyenkor átgondolni: 1. Az egyik, hogy a karod nem is biztos, hogy olyan vastag. Valószínű, hogy csak a hiúság kis ördöge trükközik Veled. 2.  A második, hogy a hosszú ujjú ruha alkalmanként még jobban kiemeli a karok formáját és szépségét. Ajánljuk ilyenkor, hogy próbálj fel ujjas és ujjatlan esküvői ruhákat is, hogy gyakorlatban is igazolódjon az elméleted.
Az ujjas esküvői ruháknál a kényelem is fontos szempont. Bár komoly törekvések vannak az elasztikus, rugalmas és jól viselhető ujjas esküvői ruhák megalkotására, de azért előfordul, hogy kevésbé kényelmesek, mint az ujjatlan társaik. A szépségért persze egyértelműen megéri vállalni némi kompromisszumot.
Kezeket a magasba és válassz bátran ujjas esküvői ruhát.
Koszorús lettem
Hogyan válasszak koszorús ruhát? Alaposan kérdezd ki a menyasszonyt, hogy Ő mit szeretne. Milyen színeket képzelt el az esküvőn és mit látna szívesen. Mi az a keret, amin belül mozoghatsz, fazon és színárnyalat tekintetében. Soha ne feledd, hogy Ő az est királynője, az Ő kegyeit keresi mindenki, Te pedig az Ő fontos udvarhölgye vagy. A Te jó megjelenésed, az Ő szépségét is hangsúlyozza, ezért Neked is csodásnak kell lenned, de csak a menyasszony utána. Az Ő menyasszonyi ruháját sem szoknya méretben, sem csillogásban, sem díszítésben nem érdemes túlszárnyalnod. A DreamON estélyi kollekciónk sok letisztult darabot gondolt ki a csinosan szabott koszorúsoknak, a lágy árnyalatoktól egészen a markáns színekig. A tökéletes szabásvonal viszont a letisztult ruháknál is rendkívül fontos. Legyél jól szabott és csodás udvarhölgy. Ha boldoggá teszed a menyasszonyt, Te is az leszel.
Minőséget Outlet áron
Légy szabad, házasodj a saját ruhádban bármikor! Kiemelt vételi ajánlatok gyönyörű esküvői ruhákra a készlet erejéig. Vásárolj minőséget, könnyű letisztult modelleket már 59000Ft-tól. Nagy stílusválaszték.
Vásárolj királylányos, nagy szoknyás esküvői ruhát kölcsönzési áron, vagy még attól is olcsóbban. Kiárusítjuk az utolsó darabokat, és mindent az előző évből. Aki a leggyorsabb, az válogathat igazán. 
Ruhavásár
Felszabadító élmény olyan ruhát viselni, amiben vonzónak és csinosnak érezzük magunkat. Kell a visszaigazolás, de az őszinte döntés szívből jön. Pompás esküvői ruhák a feledhetetlen alkalmakra. Változatos kollekciónk igazodik az igényeidhez. Válassz a stílusodhoz leginkább illő ruhát a segítő kollégáink közreműködésével. Legyél magadhoz és az alkalomhoz illő.Törj ki a keretekből és egy napra engedd meg magadnak a legjobbat. Legyen a ruhád olyan, amiről még álmodni sem mertél. Legyen az esküvői ruhád tökéletesen szabott, alak kiemelő, és minden, ami a profi ruhákra jellemző. Legyen olyan, amiben még szebbnek és még vonzóbbnak érzed magad. Ingyenes stílustanácsadás.
Covid alatt is biztonság
 Kedves Vásárlónk!Üzleteink a jelenlegi helyzetben is teljes kapacitással MŰKÖDNEK.A BIZTONSÁGOS PRÓBÁK érdekében az alábbi intézkedéseket tesszük:-Kollégáinkat rendszeresen TESZTELJÜK a COVID-19 RAPID/gyors TESZTEL
-Napi rendszeres FERTŐTLENÍTÉST végzünk a kilincseken és az érintett felületeken.
-A RUHÁK TISZTÍTÁSÁT folyamatosan és intenzíven végezzük.-Kollégáink az előírásoknak megfelelően MASZKOT ÉS PLEXIT használnak.
Mindent megteszünk a VÉDELEM érdekében. VÁRUNK SZERETETTEL!
Nők a nőkért
A Chrysalis Szalonban minden napunk a hölgyekről szól, de talán pont ezért fontos megemlékezni és nem belefeledkezni a nők szerepének és szépségének fontosságába. Együtt gondolni és gondoskodni a  Nőnapról és megfogalmazni ennek valódi lényegét.
A Nőnap a nők jogaiárt és egynjogúságért folytatott több évszázados küzdelem eredményének ünnepe. Minden kor megvívta a maga harcait, példázl 1857. március 8-án a nők a munkaórák és bérezés problémájának orvoslására vonultak New York utcáira, napjainkban főleg a családon belüli erőszak, a prostitúció és a munkahelyi zaklatások miatt emeljük fel a hangunkat.
A női emancipáció kérdéses sokat fejlődött az elmúlt évtizedekben, de napjainkban is sok figyelmet érdemel, hiszen a nők rendkívül erősek, de mégis sérülékenyek. A hölgyek iránti csodálatunk és szeretetünk jeleként kedvezménnyel kedveskedünk szalonjainkban Nőnap alkalmából és 15000Ft-ot engedünk az esküvői ruhák bérleti árából.
Szerelemre hangolva
Valentin-nap alkalmából az esküvői ruha bérleti árából kedvezményt adunk. Az év egyik legszebb napja minket is elvarázsol. A Valentin-napot sokan egy újkeletű amerikai "divat" ünnepnek tekintik, azonban Angliában és Franciaországban Szent Bálint püspök  hivatalosan is a jegyesek és a fiatal házasok védőszentje lett. II Claudius császár idején, a XIV. században Bálint püspök a szerelmeseket a keresztény egyház szokásrendszere szerint megeskette egymással, akár titokban is. A  katonákat is összeadta kedvesükkel, pedig az akkori császári rendelet értelmében nem házasodhattak. A monda szerint a püspök a bebörtönzött vak lányának is visszaadta a látását. Kivégzése napján, február 14-én pedig ezt az üzenetet hagyta a lányának: "A Te Bálintod" - Ez a Valentin napi üzenet küldésnek az egyik leggyakoribb magyarázata. Az 1970-es katolikus naptár reformja alkalmával az előírt egyházi liturgiából eltűnt ez a becses nap, de nekünk továbbra is fontos marad.
Esküvői Szalon Extrákkal
Lelkiismeret, maximalizmus és sok szeretet jellemzi a munkánkat. Minden nap arra törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk a menyasszonyainknak a lehető legkorrektebb áron. A legszebb, legújabb és legváltozatosabb termékekkel varázsoljuk el a vevőinket úgy, hogy az alakítással és a méretre igazítással is tökéletesen elégedettek legyenek. A ruhák iránti szeretet és rajongás ad lendületet, hogy munkánkat nagy odafigyeléssel és igényesen végezzük. A ruha az egyéntől válik igazán különlgessé. Ha a menyasszony boldog és elégedett, akkor nyeri el a munkánk az értelmét és értékét.
Mi ott leszünk!
Gyere el Te is az ország legnagyobb esküvő kiállítására, hogy első kézből értesülhess a legújabb trendekről, kreatív ötletekrő és a legfrissebb esküvői divatról. Minden év január utolsó hétvégéján, így 2019-ban is megrendezésre kerül, ez a szakmát is felpezsdítő, vibráló és csillogó kiállítás. Legyél részese az emelkedett hangulatnak és élvezd ki, hogy menyasszony vagy. Mivel a kiállítás időzítése tökéletes, így biztosan hasznos tapasztalatokkal, árajánlatokkal, megismételhetetlen ajánlatokkal és kedvezményekkel térhetsz haza. A jegy már akkor megtérül, ha csak egy szolgáltatóval megállapodsz, vagy begyűjtöd a kuponok egyikkét, hiszen több tízezer forintot is megtakarítasz. Várunk szeretettel a Chrysalis Szalon standján!
2019. esküvői ruhái
Megérkeztek a legújabb esküvői ruhák, és ezzel jelenné vált a jövő. Az időt nem állíthatjuk meg, de felkészülhetünk a sebes ruhanására, amit a 2019-es esküvők gyors közeledte  jelent számunkra. Ismét különleges  kollekciót állítottunk össze a menyasszonyainknak, ami letisztult esküvői ruhákat, kreatív és lélegzetelállító modelleket egyaránt tartalmaz. Gondoltunk a színes esküvői ruhára vágyó menyasszonyokra és ismét belemerítettünk kicsit az extravaganciába is. Filozófiánk a minőség, az egyedi és garantált szépség. A 2019-es évben meglepetés esküvői ruhakollekciót is bemutatunk az aráknak.
Könnyed vonalvezetés
Különleges figyelmet fordítunk a minőség mellett a finom vonalakra és a letisztult esküvői ruha kollekciónkra. Olyan könnyű esküvői ruhákat kínálunk, ami a legmelegebb nyári napokon is magabiztos megjelenést kölcsönöz.  Az egyenes fazonú esküvői ruha viselésekor nem okoz nehézséget az alsószoknya, a sok anyagréteg és a mozgás sem. Kényelmes és könnyű, ahogy a napjaink ruhái is. Egy alak követő, vagy egyenes fazonú esküvői ruha ugyanúgy elkápráztatja a vőlegényt és a vendégeket, mint a klasszikus királylányos fazon.  A letisztult esküvői ruhákra a finom szövésű anyagok, a professzionális tervezés, a tökéletes anyaghasználat, és a precíz kivitelezés a jellemző.  Ezeket a modelleket többnyire alsószoknya nélkül és gyakran vásárlásra ajánljuk. Ha a letisztult fazonú esküvői ruha mellett döntesz, válaszd a minőséget, hiszen a varrás pontosság, a tökéletes szabésvonal a márkanév által garantált megbízható minőség nagyon fontos. Tengerparti esküvőkre is szeretettel ajánljuk a könnyed esküvői ruhákat.