Budapest, VI. Teréz Krt. 37 (1. emelet 26) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

DreamON Bridals Nagykereskedés

Magyarországi márkaképviselet:
Chrysalis fashion Kft.
Molnár Beáta
+36 30 312 9011
info@chrysalis-eskuvo.hu
A DreamON esküvői ruha egy igazi különlegesség a magyar esküvői piacon. Bár a márka már több, mint 35 éve ismert a nemzetközi világban, mégis, a hazai közönség számára csak pár éve vált elérhetővé.
A ruhákat a rendkívüli kreativitás, az egyéni megoldások és a magas színvonal jellemzi. Az évente megújuló esküvői ruha kollekciót egy magasan képzett divattervező csapat álmodja meg. A DreamON cég erénye a magas minőség a ruhák kivitelezésében, és a felhasznált textilekben is. (pl:: Franci import csipkét használ.)
Mint minden márkacég, így a DreamOn Bridals is ügyel a márkanév tisztaságára és feddhetetlenségére. Erénye, hogy sok cégtől eltérően, a termékei  gyártását nem adja ki egy másik félnek, hanem saját 3000m2-es gyárában készíti el. - Így a fejlődésük dinamikusabb, a minőség közvetlenül ellenőrzött. DreamON mindig a Parterei igényeit helyezi a középpontba, és azokat a lehető leggyorsabban teljesíti is.
DreamON tud, és mer is alkotni!


Az 1974-ben alapított DreamON Bridals  55m2  kezdte tervezői és kivitelezői munkáját. A kézzel - és  remek minőségben készített Dreamon esküvői ruhák pár év alatt  a nemzetközi piac érdeklődésének középpontjába kerültek.

A felélénkült kereslet egy professzionális üzleti rendszer kiépítését igényelte. Ma a DreamON Bridals cég 3000m2 –en végzi a gyártási és logisztikai műveleteket. Olasz, valamint spanyol divattervezőkkel dolgozik együtt, hogy évről évre vibráló és különleges kollekciót mutasson be.

DreamON, az elmúlt 39 évben az egyik legelismertebb esküvői ruhagyártó- és forgalmazó cégévé vált a nemzetközi piacon. Ma több száz városba, exkluzív üzletházba és  22 országba exportál. Neve szakmai körökben elismert, a menyasszonyok körében pedig egyre keresettebb.

A modern és vásárló központú szemlélet ma a garancia arra,  hogy a DreamON menyasszonyi ruhák mindig magas minőségűek és választékosan díszítettek.