Budapest, VI. Teréz Krt. 37 (1. emelet 26) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011
Az esküvő előtt hány hónappal érdemes elkezdeni a ruhapróbát?
Szerintünk nem lehet elég korán elkezdeni. Mivel az esküvői ruha kiválasztása nem egy rutin művelet (mint például egy pulóver vásárlás), ezért érdemes többféle ruhatípust felpróbálni. Van aki gyorsan és határozottan tud dönteni, viszont van akinek több időre és gondolkodásra van szüksége. Mind a kettő rendben van.
48-as esküvői ruhát is lehet nálatok próbálni?
Természetesen mindenféle méretben tartunk ruhát. 34-től 54-es méretig. Szeretettel várunk a boltjainkban!
Nem láttam túl sok újasszonyi ruhát az oldalatokon. Több is van a szalonotokban?
Köszönjük az érdeklődést. Igen, nagy választékban kínálunk menyecske ruhákat piros színben. Sajnos még nem rendelkezünk minden újasszonyi ruháról fotó anyaggal. A menyecske ruhák egy része csak vásárolható, míg vannak kölcsönözhet? darabok is.
Alsószoknya nélküli esküvői ruhákat is tartotok? Köszönöm a választ, Ildikó
Kedves Ildikó! Igen, vannak nálunk olyan modellek, amelyeket kifejezettem alsószoknya nélkül ajánlunk. Ezen kívül vannak olyan esküvői ruháink, amelyek alsóval, - és anélkül is viselhetők. Ezt a menyasszony ízlése és igénye határozza meg.
Kedves Szalon! Az esküvőnkön minden vendégnek szeretnénk a mellére tűzni egy virágot. Mivel 100db élő virág elég sokba kerülne(és gyorsan el is hervad), ezért selyem virágban gondolkodtunk. Lehet Önöknél kapni ilyesmit? Köszönöm, Üdvözlettel, Anikó
Kedves Anikó! Igen, árulunk vendégvirágot is. Az Önök igényeinek megfelelően készítjük el a 100db virágot. Színt, virágtípust és méretet kellene választani. Kérem adja meg a telefonszámát és megbeszéljük a részleteket. Üdvözlettel, Chrysalis
Kedves Szalon! Rezgőt keresek a hajamba. Több helyen is jártam már, de sajnos nem mindenki tudta, hogy mire gondolok. Önök árulnak ilyet? Köszönöm
Kedves Hölgyem! Igen, lehet nálunk kapni rezgőt. A virágboltos körökben ismert rezgőhöz képest ez az esküvői kiegészítő egy kicsit más. Selyem virágból és gyöngyökből készült, hosszúkás és laza szerkezetű hajdísz, amit a hajtincsek közé szoktak igazítani. A frizurát játékossá és menyasszonyossá teszi. Feltözött és leengedett hajba egyaránt szép.
Hosszú csipke fátyolt képzeltem az esküvői ruhámhoz, körülbelül 3-4 m hosszút. Van lehetőségem ilyen próbálni nálatok? Milyen típusok léteznek?
Igen, nagy választék kínálunk csipke fátylakat. A 2013-as év egyik legnépszerűbb típusa volt a spanyol fátyol. A spanyol fátyol jellemzője, hogy egy rétegű(nem lehet előre hajtani), ellenben gyönyörű formát ad az arcnak, és romantikus külsőt kölcsönöz a viselőjének. Egy ponton rögzítjük a hajban. A leggyakoribb és legismertebb a két rétegű fátyol, ami közkívánatra az arc elé is hajtható. - Fotózásra ellenállhatatlan kellék. Előfordul, hogy a lányok idegenkednek a fátyoltól.- Ez az érzés azonban az esküvői ruhapróba során megváltozik.
Mennyi kísérővel érdemes érkezni az esküvői ruhapróbára? Vigyek egyáltalán valakit magammal, vagy menjek inkább egyedül?
A ruhapróba egy csodálatos élmény, ezért sokan szeretnék ezt minél több baráttal és hozzátartozóval megosztani. Ez természetesen a mi részünkről teljesen rendben van. Viszont az esküvői ruha kiválasztás a "Nagy" napra egy komoly döntés, ami mérlegelést és néha elmélyülést igényel. A döntést megkönnyíti a jó segítő(barát, testvér, édesanya), viszont a sok eltérő vélemény és ízlés összezavarhatja a menyasszonyt, ami elvonja a figyelmét a valós érzelmekről és impulzusokról. Néha a legjobb szándék is megnehezítheti a menyasszony döntését, hiszen nem biztos, hogy az ara úgy akar kinézni, mint a legújabb esküvői magazin címoldalán a modell, hanem egyszerűen csak önmaga akar lenni az esküvői ruhában.
Melyik ruhát válasszam, azt amelyik jobban áll, vagy amelyik jobban tetszik?
Mivel a Te nagy napodról van szó, ezért minden érted és körülötted forog! Az esküvőd napján nincsen korlátok és elvárások, hiszen Neked kell, hogy megfeleljen mindenki. Azt az esküvői ruhát válaszd, amiben önfeledten boldog tudsz lenni, amiben sugárzik rólad az elégedettség.
Van-e az esküvői ruhapróbának díja a Chrysalis Szalonokban? Szükséges-e előre időpontot egyeztetni?
Az esküvői ruhapróba díjtalan. Időpontot ugyan célszerű előre egyeztetni, de ha mégsem sikerülne, akkor munkatársaink mindent megtesznek a kényelmes próba érdeklében.
Kiválasztottam egy 38-as méretű esküvői ruhát a weboldalukon, viszont nekem egy 48-asra lenne szükségem. Megrendelhetem Önöknél a választott modellt a méretemben?
Igen, minden általunk bemutatott / forgalmazott esküvői ruha újonnan is rendelhető a Chrysalis Üzleteinkben. Forgalmazott esküvői ruháink 54-es méretig rendelhetők.
Rengeteg kérdés foglalkoztat az esküvői ruhákkal kapcsolatban. Tudnak-e segíteni ezen kérdések megválaszolásában?
Igen, örömmel állunk rendelkezésére minden, menyasszonyi ruhával kapcsolatos kérdésben. Üzleteinkben képzett tanácsadók, és szakképzett varrónők dolgoznak, akik a ruhaválasztás során minden felmerül kérdésre válaszolnak.
Próbáltam Önöknél esküvői ruhát, ami tökéletesen megfelel az elképzeléseimnek, viszont a virág dísz nem a stílusom. Megoldható, hogy levegyék nekem?
Igen, a forgalmazott esküvői-és alkalmi ruháinkon található összes feltét opcionális, azaz igény szerint eltávolítható.
Milyen esküvői ruhamárkát lehet megtalálni a Chrysalis Szalonokban?
A Chrysalis Szalon a DreamON Bridals ruhamárka kizárólagos magyarországi márkaforgalmazója. Prémium Dealer-e vagyunk a The Sposa Group esküvői ruháknak. A francia The Sposa Group általunk forgalmazott kollekciói: Divina Sposa, Yust Four You, Collector és a Miss Kelly kollekció. Üzleteinkben megtalálható a Nicole Fashion Group Auróra kollekciója is.
Nagy méretű esküvői ruhát is tartanak?
Igen, vannak nagyobb méretű esküvői ruháink is, egészen 52-es 54-es méretig. Fontos, hogy a molett menyasszonyok is megtalálják a megfelelő esküvői ruhát, mégpedig úgy, hogy széles kínálatból válogathassanak.
Alacsonyabb áron szeretnék esküvői ruhát vásárolni. Milyen állapotúak az olcsó, eladó esküvői ruhák?
Szép és gyakran új esküvői ruhákat is kínálunk eladásra alacsony áron. Érdemes megnézni a Chrysalis üzletekben található különleges esküvői ruhákat, melyeket eladásra kínálunk, hiszen szépségükkel, minőségükkel és állapotukkal kellemes meglepetést okoznak.