A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

A láthatatlan alsószoknya

A legtöbb esküvői ruha fazonja megkívánja, hogy egy alsószoknya kerüljön a menyasszonyi ruha alá.
Sok negatív előítélet kering az alsószoknyákat illetően, a menyasszonyok egy óriási, merev hullahopp karikára gondolnak, amiben nehézkes és természetellenes mozogni és táncolni.
A láthatatlan alsószoknya
Ez azonban nincs feltétlenül így, hiszen a jó minőségű alsószoknya gondos tervezés után, nagy szakértelemmel és kiváló alapanyagokból készül. Az igazán jó alsószoknyák olyan gyártó cégektől kerülnek a Chrysalis Szalonokban, akik csak alsószoknya gyártásra specializálódtak.
A megfelelő alsószoknya nem önmagához képest, hanem az esküvői ruhához és a menyasszony termetéhez alkalmazkodó. Helyenként elasztikus, has és csípő tájon alakformáló, rugalmas, természetes mozgást biztosít és láthatatlan.
A tökéletes alsószoknya együtt él és mozog a menyasszonnyal, légáteresztő és nem melegít. Szertartásokon, ülésnél és térdelésnél nem deformálódik el, nem dudorodik ki, vagy ugrik fel.
A legfontosabb szempont az esküvői ruha fazonjához kiválasztani az alsószoknyát. A sellő fazonú esküvői ruhákhoz sellő szabású, comb középig, vagy térdig szűkített és elasztikus alsószoknya szükséges, ami kellemesen kiszélesedik. A fém karika nem létszükséglet, vagy pedig észrevétlen tartozék. A rétegek, fodrok, vagy anyag borítások úgy helyezkednek el, hogy lágy esést, de tökéletes tartás adjanak a menyasszonyi ruhának.
A trombita fazonú és finoman „A” vonalú esküvői ruhák alá hosszított derekú alsószoknyákat ajánlunk. Az alsószoknya csípő, hasi része alakformáló és elasztikus. A merevítések kellemesen mértékletesek. A borítás többféle anyagból és technológiával készülhet, a lényeg, hogy színben, fazonban illeszkedjen a menyasszonyi ruha formájához és alkalmazkodjon a menyasszony elvárásaihoz. Lépéskönnyítő funkciót is ellát a megfelelő alsószoknya.

Az „A” vonalú és királylányos esküvői ruhákhoz igazi hercegnős alsószoknya dukál. Hogy pompázzon a menyasszony pompáznia kell minden apró részletnek is. A közepes és a nagy alsószoknya végtelen méreteket ölthet, nem ritka a 4-6 karikás alsószoknya, amit fodrok és megfelelő rétegek borítanak. A karikák száma önmagában még nem, de az elhelyezkedésük és a méretük már annál inkább befolyásolja az alsószoknya terjedelmét. Minél magasabban vannak a karikák és minél nagyobb a kerületük, annál királylányosabb és nagyobb a megjelenésük. Ha a karikák a ruha alján csoportosulnak, még nem lesz óriási, csak „A vonalú” az esküvői ruha.
A hétköznapjaink ruházata távoli az alsószoknyák világától. A legkisebb szoknyabőségtől is néha képesek a menyasszonyok idegenkedni, hiszen a nadrághoz és az egyenes ruhákhoz képest a kicsi és közepes alsószoknya is szélesnek és óriásinak tűnhet. Ahogy tartják, minden viszonyítás kérdése. Vállaljuk a vagány megoldásokat, feszegessük a határainkat, lépjünk ki a konfort zónából és ne féljünk nőnek lenni.

Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?