A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

10 érv a vásárlás mellett

Gondoltál már az esküvői ruha vásárlásra? Ha nem, itt az idő mérlegelni az előnyöket. Nem kötnek a határidők, hiszen a Tiéd az esküvői ruha. Nem kell az esküvő előtti utolsó hetekben és napokban ruhapróbára járni, hiszen már korábban megalakítjuk a menyasszonyi ruhád.
10 érv a vásárlás mellett
Nem kell az esküvő előtt 1-2 nappal az esküvői ruhádért eljönni, hiszen a tiéd, és már korábban hozzád kerül.Az esküvői kellékeket, a sminket, a dekort vagy a vőlegény ruházatát könnyebben össze tudod állítani, ha nálad van az esküvői ruhád.Nem kell az esküvő után fáradtan visszahozni a ruhát, vagy visszaküldeni valakivel.Nem kötnek a határidők.Az esküvő alatt nem kell azon aggódni, hogy megsérül az esküvői ruha.Nem kell egy napra szervezni az esküvőt és a fotózást, hiszen szabadon rendelkezel az esküvői ruháddal és az időddel.Elviheted a menyasszonyi ruhádat a nászútra, hogy pár gyönyörű képet készítsetek.Az esküvői ruhával kapsz egy örök emléket, amit a gyermekeid is megcsodálhatnak.Vagy csak egyszerűen " Trash the dress" , hogy szerencsével pecsételd meg a házasságod.Ha ez nem győzött meg, akkor a kölcsönzés a legjobb a számodra, amiben szintén örömmel segítünk.
Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?