Budapest, VI. Teréz Krt. 37 (1. emelet 26) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

A fátyol ereje

Az esküvői fátyol egy hangulati és dekorációs elem. A leghatásosabb kiegészítők egyike, de ehhez képest a menyasszony viszonylag rövid ideig viseli. Szimbolikus jelentése megfakult, viszont a romantikus hangulatot még ma is a legjobban fokozza.
A fátyol ereje
Ár-érték arányban az egyik legjobb döntés a hatáskeltés szempontjából. Jó árban hozzá lehet jutni bérlésre és vásárlásra is, viszont a látványa sokszor felbeszülhetetle érték.A fátyol a fotózás egyik leglátványosabb kelléke. - Meglebbenti a szél, átengedi magán a napfényt, és a hosszabb, 2-4m-es változat lekúszik a lépcsőn vagy egy csodás kő korláton.A szertartáson remek dekorációs elem a fátyol. Sejtelmesen elfedi a vállat és a hátat, egyszerre öltöztet és ámulatba ejt.Az esküvői ruhák divatját követi a fátyol kollekció is. Harmonizálnak a tüllök és a csipkék. Választható vagány, letisztult fátyol, de a romantikus, csipkézett darabok is közkedveltek.A rövid és a hosszú fátyol egyaránt népszerű. Ugyanúgy választják ki a fátylukat a menyasszonyok, mint a ruhájukat. - Szívből döntenek. - Chrysalis Esküvői Szalon
Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?