A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Megszólal a fátyol

Változatos fátyol kínálatunk gyönyörű termékpalettát mutat be a 2021-2022-es év menyasszonyainak. Különböző hosszúságú és díszítésű fátylakból válogathatnak az arák a ruha hangulatához és az esküvő stílusához illően. A 70cm hosszú fátyoltól a 4m-es fátyolig minden rendelkezésre áll.
Megszólal a fátyol
A fátyol soha nem megy ki a divatból, ahogy az esküvő sem. Olyan kiegészítőt, mint a fátyol, csak rövid időre helyez a menyasszony a hajába. Talán csak a szertartás idejére, vagy a legjobb fotók kedvéért, de mégis rangos helyet foglal el az esküvői ceremónia keretében. A fotósok nagy kedvence a jól megválasztott, sokszor lehengerlő hosszúságú és szépségű fátyol. A menyasszony gyakran elsőre idegenkedik a jellegében újszerű ruházati darabtól, de idővel szerelembe esik ezzel a végtelenül romantikus és erősen szimbolikus tárgytól. Pazar látvány, ahogy a szél meglebbenti a fátylat, ahogy az szinte végigfolyik a lépcsőn, vagy egy korláton. Az uszály sem kizáró ok, hogy hosszú fátylat válassz, hiszen a kettő jól működik együtt és külön is. A lényeg, hogy semmi se maradjon ki, hiszen ez a nap rólad szól. Minden menyasszony királylány!
Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?