A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Szőcs Reni Chrysalis Menyasszony

A Big Day Magazin  Szőcs Reni és Stoica Márk esküvőjét kapta lencse végre a gyönyörűen felújított Teleki-Tisza-Kastályban. Az esküvői ruhákat a Chrysalis Szalonban válogatta össze az énekesnő az egyszerre hagyományőrző és modern elgondolás alapján. 
Szőcs Reni Chrysalis Menyasszony
A helyszín magával ragadó kettőssége a dekoráción és az esküvői ruhaválasztásban is megjelent. Reni kedvencei a romantikus, nagy szoknyás esküvői ruhák voltak csipkével, tüllel és csillogó kristályokkal. A smink a frizura és a tökéletes ruhaválasztás mesteri és feledhetetlen egységet alkotott.

„A Chrysalis Esküvő 2018-as kollekciója a már jól megszokott prémium minőségű márkák széles tárházát öltötte fel”. Ámulatba ejtette a vőlegényt a virágszirmokkal díszített DreamON Bridals esküvői ruha, ami gyönyörűen kiemelte Reni alakját és tökéletesen harmonizált a virág dekorációval.

Nagy sikert aratott a kerti fotózáson a letisztul alsószoknya nélküli Sposa Group esküvői ruha, amit a szél játékosan lebbentett a magasba. A hosszú és rövid fátyol is nagyon jól érvényesült a délután során. A stáb egyik kedvenc menyasszonyi ruhája a Nicole Fashion Group, csipke Aurora modellje volt, amit szintén alsószoknya nélkül viselt Reni. Az esküvői ruha modern nyakmegoldása ékszerként ölelte körül az énekesnő nyakát.

Gratulálunk Reninek és Márknak, valamint sok sikert kívánunk Reni legújabb, Éjfél című klipjéhez.
Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?