A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Eljegyzés a Chrysalis Szalonban


A lánykérés az esküvői ruhaszalonban a legnagyobb igen arra, hogy szeretlek és boldogan állok Veled az oltár elé. Szabina és Tamás az Esküvői Kiállításon megnyerte a Chrysalis Szalon tombola nyereményét. Így ismertük meg Őket.
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
Két teljesen összeillő ember tele humorral, nevetéssel és életigenléssel. Pontosan tudják, hogy mi kell a boldogságukhoz.
Bár az esküvő időpontját már kitűzték, de a lánykérést még nem pecsételte meg a gyűrű.

Szabina egyetlen kérése az volt, hogy szép ruhában kérje meg Tamás a kezét, és ő az egyik legszebb pillanatot választotta erre az alkalomra, az esküvői ruhapróbát.

A menyasszony elhívta a vőlegényt a ruhapróbára, mert a választottja nemcsak a szerelme, de bizalmasa és barátja is. Nincs meglepetés, hiszen a maguk örömére választják az esküvői ruhát, olyat, ami nekik tetszik.
Tamás viszonozta ez a bizalmat, sőt mi több, egy gyűrűt is hozott magával.  Senki sem tudta, hogy mi fog történni, mire készül Tamás, a Chrysalis Szalon személyzete sem.
Amikor Szabina egy hófehér csipke ruhában nézegette magát a tükörben, Tamás térdre ereszkedett és kinyitotta a dobozkát.
 
Két igen is elhangzott ebben a pillanatban, az egyik Szabina szájából a másik Tamás tekintetéből, és arról szólt, bármelyik esküvői ruhát választod idmádlak, és Te vagy a leggyönyörűbb nő a világon.

Bár az esküvői ruhapróbát sok izgalom övezi, azért a lényeg az örömszerzés a menyasszonynak és a ruhán keresztül a vőlegénynek, valamint a násznépnek.

Szabina és Tamás, egy oltári jó pár! A legjobb beszélgetés az, amit úgy kezdünk, mintha örökké ismertük volna egymást, és úgy fejezzünk be, mintha soha nem akarnánk, hogy véget érjen. Így volt ez velük is.

Bár a lánykérés nem rólunk szólt és nem is nekünk, de a legszebb érzéseket ébresztett fel bennünk. Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen Párt ismertünk meg.
Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?