A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Ahogyan mi dolgozunk

A divattervező formálja az igényeket és a kereslet is hatással van a divattervezőre. A divattervezők igyekeznek minden igényt kielégíteni és a legváltozatosabb női formákra is tökéletes esküvői modelleket készíteni.
Ahogyan mi dolgozunk

A Chrysalis Esküvői Szalon részt vesz a legnagyobb európai szakmai kiállításokon, így a legjobbat és a legújabbat hozza el a menyasszonyoknak úgy, hogy az egyént állítja a középpontba.
Egy-egy híres divattervező ház több esküvői kollekciót is készít, ilyen például a Chrysalis Esküvői Szalon által forgalmazott, francia - The Sposa Group, vagy az olasz - Nicole Fashion Group és a minőségi DreamON Bridals.Ezek a világcégek 3-6 kollekciót is készítenek egy évben, kollekciónként 30, akár 60db ruhával.


Több fontos szempont alapján az esküvői szalon maga állítja össze az éves esküvői ruha kollekcióját. Ez egy felelősség, hiszen ennek divatformáló ereje is van.


Szabásvonal és fazon tekintetében szintén nagy a szórás, hiszen a hercegnős, királylány fazon továbbra is nagyon népszerű, emellett a sellő szabásvonal, a trombita fazon és a hosszított derekú ruhák is keresettek.


Az utóbbi évek nagy kedvence az egyenes fazonú, alsószoknya nélküli esküvői ruha, csipkéből vagy könnyű muszlin anyagból készítve


A divattervező formálja az igényeket és a kereslet is hatással van a divattervezőre. A divattervezők igyekeznek minden igényt kielégíteni és a legváltozatosabb női formákra is tökéletes esküvői modelleket készíteni.


Üzleteinkben hozzáértő tanácsadók segítsék a menyasszony döntését, hiszen az egyénhez, azaz a menyasszonyhoz mérten a legcsinosabb, legelőnyösebb ruhát kell megtalálni úgy, hogy a választott esküvői ruha tükrözze a menyasszony egyéniségét.


Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?