A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Esküvői Divat 2018.

2018 -as esküvői divat a merész ötletekről és a kreatív tervezői megoldásokról szól.
Továbbra is  középpontban van a csipke és a tüll, de a tavalyi évhez képest még bátrabbak lettek a divattervezők. A legizgalmasabb változás a színekben mutkozik meg.
Esküvői Divat 2018.
A színeket már évek óta kombinálják az esküvői ruhákon, övekkel, színes csipkékkel. Most azonban a ruha teljességében válik színessé.
A rózsaszín, a barack és ezeknek a különböző árnyalatia: mint a púder, a a cappuccino és a pezsgő lágy és meleg tónúsai, azaz a pasztell szinek uralják a 2018-asas esküvői divatot.
Színes bélésanyagot, színes tüll réteget varrnak a felső világosabb csipke réteg alá, és ezzel színezik meg az esküvői ruhát.
Gyakori, hogy egy test színű azaz nude réteg kerül az ekrü csipke alá, és ez kontúrosabbá teszi a csipke növényi motívumait.
A virágok, a 3 dimenziós díszítőelemek, az egyre nagyobb csipke motívumok, virág indák szintén a 2018-as év újításai.
Természetesen nem mindenki választja a legújabb trendet, hiszen a klasszikus és tradicionális fehér még mindig nagyon népszerű, a halvány ekrü azaz tört fehér árnyalatok mellett.
A Chrysalis Esküvői Szalonban a legújabb modelleket válogatj össze a menyasszonyoknak, mégpedig úgy, hogy a középpontba az egyént állítja, azaz a menyasszonyt.
A Chrysalis Esküvői Szalon részt vesz a legnagyobb európai szakmai kiállításokon, így a legjobbat és a legújabbat hozza el a menyasszonyoknak.

Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?