A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Kabátban télen, nyáron

Az esküvői boleró készülhet csipkéből, szaténból, tüllből és szőrméből is. Bármilyen esküvői ruha alapanyag felhasználásra kerülhet a tökéletes esküvői kiegészítőkhöz.
Kabátban télen, nyáron
Célszerű az időjárási sajátosságokat, az esküvői szertartást és a menyasszonyi ruha stílusát is figyelembe venni, amikor kiválasztjuk a kabátkát és a stólát a menyasszonyi ruhához.
A téli esküvők fontos kelléke a szőrme stóla és a szőrme kabát fehér vagy ekrü színben. A Chrysalis Szalonokban igazi nyúlszőr pelerin is bérelhető, fehér nyuszikból készítve. Az állatbarátoknak a különleges műszőrme stólákat ajánljuk többféle színben.
Az egyházi szertartásnál figyelembe kell venni a templomi etikett szabályait, miszerint fedetlen vállal nem illik a templomban tartózkodni. Így nyári esküvőknél is célszerű egy könnyű, akár áttetsző tüll vagy csipke bolerót választani. Fazonja többféle lehet, klasszikus rövid derekú boleró, vagy a modern hátul gombolódó felsőrész. Rövid és hosszú ujjú fazonok közül is válogathat a menyasszony.
Csipke boleróból is több félét ajánlunk a Chrysalis menyasszonyoknak. Továbbra is népszerű a francia, zsinóros csipkéből és a csipkehatású anyagokból készült esküvői kabátok. Tökéletes megjelenést kölcsönöznek az applikált, azaz csipke motívumokkal díszített menyasszonyi bolerók is. A flitter és a gyöngyök elegáns csillogást kölcsönöznek a menyasszonynak, legyen szó fátyolról, vagy boleróról.
Hűvös nyári éjszakákon is praktikus viselet egy matt szatén vagy taft kabátka, ami lehet kerekített nyakú vagy galléros. A Chrysalis Szalonok nagy választékban kínálnak esküvői bolerókat, így garantáltan a legjobb bolerót választják a menyasszonyok az esküvői ruhájukhoz.
A legtrendibb megoldás 2018-ban a háton gombolódó esküvő felsőrész, ami tökéletes összhangban van a menyasszonyi ruhával, így szinte része annak. Bizonyos esetekben, külső szemlélőnek nem könnyű eldönteni, hogy a mutatós felső része az esküvői ruha maga, vagy csak egy jól hozzá illő esküvői boleró.
Válassz esküvői ruhát a Chrysalis Szalonokban és mi biztosítjuk a hozzá illő kellékeket is.

Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?