A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Világmárkák a világraszóló esküvőkhöz

A Chrysalis Esküvői Szalon sokszínű és izgalmas esküvői ruhakollekciót állított össze a menyasszonyoknak. Kínálatában a bonyolult kivitelezésű, összetett esküvői ruhák mellett megtalálható a letisztult vonalvezetés és az egyszerű formavilág is. A sokrétűség az árak tekintetében is érzékelhető. – Az esküvő stílusához, és költségvetéséhez mérten új és igényes ruhákból válogatnak az arák.

Világmárkák a világraszóló esküvőkhöz
A Chrysalis üzletek által forgalmazott esküvői ruhamárkák változatossága és minősége kiemelkedő. Szolgáltatásaink a menyasszony kényelmét és az esküvő sikerét segítik.

A Chrysalis Esküvői Szalon képviseli a Nicole Fashion Group - Aurora kollekcióját Budapesten.  Kifinomult tervezés, különleges textilkombinációk jellemzik ezt a nemzetközi szinten elismert olasz céget.

A Chrysalis Esküvő kizárólagos forgalmazásában áll az egyedi és leutánozhatatlan DreamON Bridals esküvői ruhamárka. A DreamON ruhákat olyan divattervezői bravúr jellemzi, ami a designer esküvői ruhák egyediségét és különlegességét kínálja. Elsősorban azoknak a menyasszonyoknak ajánlott, akik valami páratlant és meghökkentőt szeretnének viselni az esküvőjükön. Csodás anyagok, gazdag textilhasználat  és „hight end” kivitelezés jellemzi a DreamON Bridals esküvői ruhákat.

A Chrysalis Szalonok egyik büszkesége a francia Divina Sposa kollekció. Lágy csipkék, karcsú vonalak, trükkös hátmegoldások és mély dekoltázsok jellemzik.

Pénztárca kímélő és mégis gyönyörű, a francia Just For You kollekció. A Chrysalis Szalonokban kedvező áron bérelhető vagy vásárolható a Just For You és a Miss Kelly kollekció több darabja. Ezen kollekciók sajátossága a letisztult, görögös fazonú esküvő ruha típus is. Finom csipkék, könnyű ruhák, elegáns zárt felső részek jellemzik.

A Chrysalis budapesti üzlete büszke arra, hogy mindig a legújabb esküvői modelleket mutatja be a menyasszonyoknak, mégpedig kiemelkedő darabszámban.  Az újonnan érkező esküvői ruhák mennyisége a garancia arra, hogy a menyasszonyok kiváló minőségű és állapotú esküvő ruhákat vehetnek bérbe, illetve vásárolhatnak a Chrysalis üzletekben.  Általában 6-10 hetente érkeznek új esküvői ruhák a Chrysalis Szalonokba.

Ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatokat kínál a Chrysalis Esküvő. Megvásárolható esküvői ruháik gyönyörűek, és gyakran teljesen újak.

A Chrysalis Esküvő nagy figyelmet fordít a kísérő ruhákra is, mint örömanya kosztümök, koszorúslány ruhák, estélyi-és koktél ruhák. Heti gyakorisággal frissülnek az alkalmi ruhák a Chrysalis polcain.
Dombóvári Vanda nálunk
Dombóvári Vanda nálunk
A boldogság megtalálta Dombóvári Vandát. Vannak csodás véletlenek és véletlenszerű csodák is. Különleges történet a kettejük szerelme, amit egy varázslatos kedvesség jár körbe. A Chrysalis Szalonban ezzel a felszabadult vidámsággal aranyozta be Vanda a fotózást is.
Láthatod a jövőt
Láthatod a jövőt
Grandiózus esküvői ruha, vagy egy letisztult fazon? Bár a covid miatt sokan terveznek most két esküvőt, de lehet, hogy a végén mégis egy lesz belőle?! Milyen esküvői ruhát választanál, ha tudnád, hogy csak egy esküvőd lesz? Bizonyára másképp döntenénk, ha látnánk a jövőt. Viszont nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy egy megalapozott, bo...
Hogyan válassz ruhát
Hogyan válassz ruhát
Választhatunk ruhát fazon szerint, ár alapján, de szülői befolyásra is. Hogyan válasszunk esküvői ruhát? Hogyan kezdjünk neki? Összefoglaltuk a vevőinket érintő legnagyobb dilemmákat. Hogyan hallgassunk a szívünkre, ha annyi inger és zaj van körülöttünk?