Esküvői meghívők, ültető kártyák, frappáns meghívő szövegek. Mindezt olcsón és igényesen.
A cég egyedi kéréseket is szívesen teljesít.
70 /39 23 131
A Chrysalis Esküvő divatbemutatóin, és fotózásain Kádár Andrea készíti a sminket.
Szeretettel ajánljuk esküvői -és alkalmi sminkjeit minden menyasszonyunknak.
Kádár Andrea - (20) 372 4807
Ingyenes fogászati állapotfelmérésre várjuk szeretettel a Chrysalis Esküvői Ruhaszalon ügyfeleit MenzouDental Fogászatra! Gyertek el Kedveseddel, és nézzük meg együtt, hogy mitől lesz ragyogó és egészséges a mosolyotok az esküvőn, és az azt követő boldog években!
+36.20.411.3099. 1015 Budapest, Hattyú utca 16.
A Fóti Kastély egy páratlan esküvői helyszín. A fóti Károlyi kastély Budapesttől 8 km-re, egy gyönyörű parkban található. Az egyik legszebb magyar klasszicista kastély, jelenleg Gróf Károlyi László és felesége Erzsébet asszony lakóhelye, látogatható a nagyközönség részére. A gyermekközpontként is működő kastélypark területen három horgásztó, lovarda, ősfás erdő látható. Az intézmény ideális helyszínt biztosít korabeli filmek forgatásához. Itt található a Kastély Étterem, a helyiek és budapestiek kedvelt találkozó helye. Tradicionális magyar ételek, a grófi család kedvenc fogásai
A sátoros esküvő hangulatos, és romantikus. Sokan az állítják, hogy nincs párja, amikor a nyári szellő meglebegteti a hófehér sátor oldalát... A Sátorváros Kft fő tevékenységi köre a különböző méretű és típusú sátrak bérbeadása, komplett bútorozása, valamint a szabadtéri és beltéri rendezvények lebonyolításához szükséges eszközök teljes körű biztosítása. Az 1980-as évektől kínálunk különféle megoldásokat a kulturális, magán és vállalati rendezvények kivitelezéséhez. Ma már a megrendelő igényeitől, a helyszíntől, az esemény típusától függően, komplett rendezvények kidolgozását, lebonyolítását is vállaljuk.
Meglátni a szépséget, a letisztult formákat, a meghitt pillanatokat. A Te dolgod pedig önmagad adni és élvezni a napot, a többiről majd a Fotószerelem gondoskodik.

Menyasszonyok felkészítését vállaljuk az esküvői ceremóniára, hogy tartásuk és mozgásuk még jobban kiemelje szépségüket.
Öt-hat óra alatt megtaníthatjuk Önnek a könnyed, elegáns testhasználat alapjait, aminek a segítségével az esküvőn is magabiztosabb, harmonikusabb és látványban is szebb tartással élheti át az eseményeket. Az esküvőt előkészítő erőfeszítések – ruha, smink, frizura -  akkor vezetnek igazán eredményre, ha a menyasszony viselni is tudja ezeket, és mozgása könnyed eleganciát tükröz.
Virág Mónika vagyok, a barátnőimnek Donna. 18 éve foglalkozom protokoll rendezvényekkel, exkluzív divatbemutatók szervezésével és stílustanácsadással. Az élet minden területén maximalista vagyok, olyan, akinek csak a legjobb
Házassági felkészítés és jegyesoktatás.
A jó házasság nem a véletlen műve. A házasságra való felkészítés segít megalapozni a hosszan tartó boldog házasságot. Lehetőséget ad az esküvő utánra tekinteni, és a jegyespárnak egymást illetve egymás elvárásait jobban megismerni.

Az esküdőre készülsz és nem vagy nagyon otthon a táncok világában?
Jó lenne mégis elbűvölni a vendégsereget tánctudásoddal?
Jó lenne egy tökéletes tánccal kezdeni közös életeteket?

…és mindezt egyetlen magánóra áráért?

Mi segítünk! Dr. Faluvégi András tánciskolája, a Danza Táncstúdió
Nyárest, fülledt meleg! Mindenki valami hidegre és édesre vágyik. Olyanra ami vicces és emlékezetes marad! MI lenne, ha azon az éjszakán annyi fagyit ehetnétek, amennyit csak akartok?  Több száz gombóc fagyi és egy feledhetetlen élmény a násznépnek! Legyen a Tündérgombóctól egyedi az esküvőd!
"Mindenre nyomunk, ami nem mozog!"
Budapesten a XIII. kerületben található nyomdánkban ofszet-, szita-, és digitális nyomtatással készítünk a névjegykártya, szórólap és prospektustól, a kisebb példányszámú könyvekig szinte bármit. Ezeket felületkezeléssel (fóliázás, UV lakkozás, dombornyomás stb.) tesszük tartósabbá, látványosabbá.

Tortáink egyedi ízvilágúak, és a díszítésüknek is csupán a megrendelő képzelete szab határt! Egyaránt készítünk Cukor virágokat, karamell virágokat, cukorvirág kosarakat, kis köszönő ajándékokat, figurákat, és természetesen süteményeket és tortákat!
Ötletek, tippek, megoldások és szolgáltatók, hogy kompromisszumok nélkül választhassatok pénteken is.
menyasszonyi csokrok, dobó csokrok, vőlegény kitűzők, asztaldíszek, könyöklők, koszorúslány csokrok, főasztaldísz, boldogságkapu, kitűzők, gyertyák-és egyéb dekorációs kellékek bérbeadása, továbbá lakás dekorációk, rendezvények dekorálása, Piroska Ágnes: 06 20 200 3000
Zene Szívből
Szabadidő,- buli- és partyzenekar
Látogassatok el a weboldalra és hallgassatok bele a repertoárba!
Az alakulásunk óta folyamatosan a tömegturizmus igényeinek kiszolgálása helyett a minőségi utazást helyezzük előtérbe. Saját szervezésű útjainkkal,  továbbá Magyarország és a világ legjelentősebb utazási irodáinak ajánlataival állunk szíves rendelkezésükre! Nászutakkal kapcsolatban kérem látogassanak el weboldalunkra.
A Menyegzőlap.hu, esküvői weboldal az ország legkedveltebb és leglátogatottabb oldala a házasságot tervező párok, nők körében. Határon innen és túl is portálunkon keresik és találják meg azokat a szervezési információkat, inspirációkat, aktuális trendekkel kapcsolatos tájékoztatást és segítséget, melyet felhasználnak esküvőjük megtervezése és megszervezése során.
Esküvői kiegészítők: ékszer szettek, hajdíszek, gyűrűspárnák,  harisnyapántok,  esküvői cipők, mandzsettagombok és további kellékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó nemzetközi cég.

BULICENTRUM - Esküvői, céges és családi bulik szolgáltatói katalógusa

Nem tudod hogyan kezdj hozzá? Nincsenek ötleteid, amikor Te vagy az ünnepelt vagy éppen szervezője leszel az alábbi eseményeknek?

Esküvőszervezés, céges rendezvények szervezése, családi események(születésnap, ballagás, házassági évforduló) megszervezése

A Mesebeli Esküvőt azért hoztam létre, hogy a Ti álomesküvőtöket megvalósítsam!

Arra törekszem a munkámban, ami egyben a hobbym is, hogy segítsek Nektek feszültségmentessé és feledhetetlenné tenni ezt a különleges napot!

A célom, hogy az általatok megálmodott esküvő valóra váljon minden akadály nélkül.

Ne aggódjatok, nem vagytok egyedül! Sok időt és energiát vesz igénybe megtervezni egy esküvőt. Én ezt a terhet szeretném a vállatokról levenni, hogy csakis Rólatok szóljon a nagy nap!

Az Avea.hu-n megtalálhatók az esküvői szolgáltatók országszerte. Több száz szalon, fotós, több mint ezer esküvői ruha a katalógusban, cikkek szakértőktől, hogy segítsük az esküvők megszervezését.
Méretes férfi ingek készítése. Kérem látogasson el a weboldalra.  Horvát Katalin: 30 236-3717
Legfontosabb célkitűzésem, hogy olyan esküvőket és rendezvényeket hozzak létre, melyeken én magam is szívesen részt vennék. Minden alkalommal szakmai tudásom legjavát nyújtva, szívvel-lélekkel dolgozom, legyen szó egy több száz fős konferenciáról vagy egy két-három résztvevős találkozóról.  Fő profilom a tematikus esküvők és rendezvények, számomra fontos, hogy Megbízóim egyéniségét is megmutathassuk együttműködésünk során. "Czipó Éva"
Csillogó, szikrázó ékszercsokrok menyasszonyok számára. Örök elmék - csodacsokor.hu
A tökéletes esküvő megvalósítását profi csapatunk fodrászokkal, sminkesekkel, esküvői köröm stylisttal, menyasszony stylisttal és esküvő szervező koordinátorral garantálja. Nincs számunkra lehetetlen, akár 20 vendég alkalmi frizuráját és sminkjét elkészítjük egy időben, ha szükséges vidéki kiszállással is! Érezd magad hercegnőként a Nagy napon!
Esküvőre, az ifjú pár keresztneveinek elemzés készítését vállalom oklevél formájában,
amire az új közös név is felkerül szimbolikus jelentés tartalommal,
mindez a közös új út jelképét is megjeleníti, realizálja.
Különleges, egyedi és kifejezetten személyre szóló ajándék esküvőkre, egyéb jeles eseményekre.
A 3D Lab-ban a legmodernebb 3D szkennelési és színes nyomtatási technológiával készítünk ( rólad , családodról , szeretteidről ) élethű , háromdimenziós hasonmásokat. Különleges pillanatokat szeretnénk halhatatlanná tenni életedből mint az esküvőd vagy gyermekeid életének fontos pillanatai:  iskolakezdés , ballagás etc. A 3D nyomtatással készült háromdimenziós képmásotok egy igazán eredeti és szembeötlő tárgy lehet az esküvői tortátok tetején , amely hűen megőriz titeket a nagy napról. Örökíts és lepd meg szeretteidet és magatokat egy maradandó emlékkel , mert egy különleges nap különleges fénypotot érdemel!
A The Vision Makeup Schoolban végeztem, Árpa Karolina kezei alatt formálódtam. A tanfolyam során nagyon sok alkalmam volt a gyakorlatban is megtapasztalni a sminkelés menetét. Számos divatbemutatón, forgatáson és fotózáson vettem részt. Divatfotózás, családi fotózás, tesztfotózás, reklámfotózás, divatbemutató, forgatás, esküvői smink, szépítő smink ballaemes.83@gmail.hu, +36 30 9956848
Sokat gondolkoztunk azon, hogy a boldogságotokhoz mivel tudunk hozzájárulni. A személytelen ajándékutalvány helyett, egy a számotokra kényelmes megoldást kínálunk, mellyel megerősítjük az ajándékozás örömét, a meglepetés erejét és személyességét. Éppen ezért Veletek együtt állítjuk össze az online kívánságlistát, amiről mindenki kedve szerint szemezgethet. Amíg a családi krémes receptjét csak a mennyei sütiket készítő Nagyi adhatja át, addig az elkészítéshez elengedhetetlen robotgépet megkaphatjátok az általunk biztosított kívánságlistáról.  Kérjük, hogy küldjétek el elérhetőségeteket az info@theshowroom.hu e-mail címre, hogy a The Showroom dedikált otthonteremtője felvehesse Veletek a kapcsolatot a találkozás reményében.
Legyél egy napra menyasszony! Szeretnéd magadat úgy látni, ahogy még soha? A Köő Adrien fotó-team előhívja a Te igazi arcodat. Segítünk, hogy úgy lásd magad menyasszonyi ruhában, ahogy mindig is szeretted volna.
A smink után stylist szakember segítségével kiválasztjuk a modellünknek legmegfelelőbb ruhát, hogy valóban úgy tündökölhessen, akár egy sztár. Ez után kezdődik a fotózás szűk körben, baráti hangulatban, hogy senki se érezze magát feszélyezve. Az eredmény pedig: olyan profi fotók, amelyet szívesen adunk ajándékba Magunknak, párunknak.
A fotózás előzetes bejelentkezés alapján történik, műteremben, otthon és ha szeretnéd különleges helyszíneken is.
A H&B Diamond Kft választékának jelentős részét gyémántgyűrű és más drágakövekkel díszített gyűrű - elsősorban jegygyűrű és karikagyűrű - teszi ki, de természetesen fülbevalókat, karkötőket, nyakékeket, gyémánt ékszereket is kínálnak Vásárlóiknak. Az ékszerek többsége egyedileg, kézzel készül.
A gyémántköves jegygyűrűk mellett zafír, smaragd, topáz, turmalin, rubin, aquamarin, gránát, citrin köves eljegyzési gyűrűket készítenek, illetve természetesen egyéb ékszereiknél is ezekkel a kövekkel dolgoznak.

A Spirituális Választerápia egyértelmű eszközt kínál ahhoz, hogy megtekintsük és átválogassuk tudatalatti elménk tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsuk azt, ami jó, pozitív és építő, és kidobáljuk a felesleget. Gyere el Jegyeseddel együtt, és vegyétek kézbe közös jövőtök irányítását! Foglalj időpontot most tanácsadásra.  Dr. Czakó Éva +36 20 480 5322
A Spirituális Választerápia egyértelmű eszközt kínál ahhoz, hogy megtekintsük és átválogassuk tudatalatti elménk tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsuk azt, ami jó, pozitív és építő, és kidobáljuk a felesleget. Gyere el Jegyeseddel együtt, és vegyétek kézbe közös jövőtök irányítását! Foglalj időpontot most tanácsadásra.  Dr. Czakó Éva +36 20 480 5322
A Spirituális Választerápia egyértelmű eszközt kínál ahhoz, hogy megtekintsük és átválogassuk tudatalatti elménk tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsuk azt, ami jó, pozitív és építő, és kidobáljuk a felesleget. Gyere el Jegyeseddel együtt, és vegyétek kézbe közös jövőtök irányítását! Foglalj időpontot most tanácsadásra.  Dr. Czakó Éva +36 20 480 5322