A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
Kiskunmajsa, Fő utca 126. Tel: 0630 963-6099

A láthatatlan alsószoknya

A legtöbb esküvői ruha fazonja megkívánja, hogy egy alsószoknya kerüljön a menyasszonyi ruha alá.
Sok negatív előítélet kering az alsószoknyákat illetően, a menyasszonyok egy óriási, merev hullahopp karikára gondolnak, amiben nehézkes és természetellenes mozogni és táncolni.
A láthatatlan alsószoknya
Ez azonban nincs feltétlenül így, hiszen a jó minőségű alsószoknya gondos tervezés után, nagy szakértelemmel és kiváló alapanyagokból készül. Az igazán jó alsószoknyák olyan gyártó cégektől kerülnek a Chrysalis Szalonokban, akik csak alsószoknya gyártásra specializálódtak.
A megfelelő alsószoknya nem önmagához képest, hanem az esküvői ruhához és a menyasszony termetéhez alkalmazkodó. Helyenként elasztikus, has és csípő tájon alakformáló, rugalmas, természetes mozgást biztosít és láthatatlan.
A tökéletes alsószoknya együtt él és mozog a menyasszonnyal, légáteresztő és nem melegít. Szertartásokon, ülésnél és térdelésnél nem deformálódik el, nem dudorodik ki, vagy ugrik fel.
A legfontosabb szempont az esküvői ruha fazonjához kiválasztani az alsószoknyát. A sellő fazonú esküvői ruhákhoz sellő szabású, comb középig, vagy térdig szűkített és elasztikus alsószoknya szükséges, ami kellemesen kiszélesedik. A fém karika nem létszükséglet, vagy pedig észrevétlen tartozék. A rétegek, fodrok, vagy anyag borítások úgy helyezkednek el, hogy lágy esést, de tökéletes tartás adjanak a menyasszonyi ruhának.
A trombita fazonú és finoman „A” vonalú esküvői ruhák alá hosszított derekú alsószoknyákat ajánlunk. Az alsószoknya csípő, hasi része alakformáló és elasztikus. A merevítések kellemesen mértékletesek. A borítás többféle anyagból és technológiával készülhet, a lényeg, hogy színben, fazonban illeszkedjen a menyasszonyi ruha formájához és alkalmazkodjon a menyasszony elvárásaihoz. Lépéskönnyítő funkciót is ellát a megfelelő alsószoknya.

Az „A” vonalú és királylányos esküvői ruhákhoz igazi hercegnős alsószoknya dukál. Hogy pompázzon a menyasszony pompáznia kell minden apró részletnek is. A közepes és a nagy alsószoknya végtelen méreteket ölthet, nem ritka a 4-6 karikás alsószoknya, amit fodrok és megfelelő rétegek borítanak. A karikák száma önmagában még nem, de az elhelyezkedésük és a méretük már annál inkább befolyásolja az alsószoknya terjedelmét. Minél magasabban vannak a karikák és minél nagyobb a kerületük, annál királylányosabb és nagyobb a megjelenésük. Ha a karikák a ruha alján csoportosulnak, még nem lesz óriási, csak „A vonalú” az esküvői ruha.
A hétköznapjaink ruházata távoli az alsószoknyák világától. A legkisebb szoknyabőségtől is néha képesek a menyasszonyok idegenkedni, hiszen a nadrághoz és az egyenes ruhákhoz képest a kicsi és közepes alsószoknya is szélesnek és óriásinak tűnhet. Ahogy tartják, minden viszonyítás kérdése. Vállaljuk a vagány megoldásokat, feszegessük a határainkat, lépjünk ki a konfort zónából és ne féljünk nőnek lenni.

Ajándék menyecske ruha
Ajándék menyecske ruha
Bérelj esküvői ruhát júniusban és egy menyecske ruha bérlést adunk hozzá ajándékba. Gyönyörű újasszonyi ruhákkal töltöttük fel a polcainkat, így garantáltan megtalálod a stílusban hozzád illőt.
Áprilisi Márka Mánia
Áprilisi Márka Mánia
A tavasz végre beköszöntött és mi a Chrysalis Szalonban ezt minden nap ünnepeljük. Gyönyörű esküvői kollekciónk páratlan és egyedi modellekből áll. A fracia Sposa Group kollekciónk minden darabja ámulatba ejtő. Az olasz Aurora esküvői ruhák finom csipkéje és egyedi tervezése a legtöbb szembe könnyeket ...
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
A lánykérés az esküvői ruhaszalonban a legnagyobb igen arra, hogy szeretlek és boldogan állok Veled az oltár elé. Szabina és Tamás az Esküvői Kiállításon megnyerte a Chrysalis Szalon tombola nyereményét. Így ismertük meg Őket.