BEJELENTKEZÉS
REGISZTRÁCIÓ
dreamon a világban
dreamon a világban
DreamON Bridals magyarországi márkaképviselet
Kizárólagos forgalmazó: Chrysalis Fashion Kft.
Molnár Beáta -30/312 -9011
1066 Budapest Teréz krt. 32. félemelet 16. (9-es kapucsengő)
info@chrysalis-eskuvo.hu

A DreamON esküvői ruha egy igazi különlegesség a magyar esküvői piacon. Bár a márka már több, mint 35 éve ismert a nemzetközi világban, mégis, a hazai közönség számára csak pár éve vált elérhetővé.

A ruhákat a rendkívüli kreativitás, az egyéni megoldások és a magas színvonal jellemzi. Az évente megújuló esküvői ruha kollekciót egy magasan képzett divattervező csapat álmodja meg. A DreamON cég erénye a magas minőség a ruhák kivitelezésében, és a felhasznált textilekben is. (pl:: Franci import csipkét használ.)

Mint minden márkacég, így a DreamOn Bridals is ügyel a márkanév tisztaságára és feddhetetlenségére. Erénye, hogy sok cégtől eltérően, a termékei gyártását nem adja ki egy másik félnek, hanem saját 3000m2-es gyárában készíti el. - Így a fejlődésük dinamikusabb, a minőség közvetlenül ellenőrzött. DreamON mindig a Partereit igényeit helyezi a középpontba, és azokat a lehető leggyorsabban teljesíti is.

DreamON tud, és mer is alkotni!

Molnár Beáta vagyok, a DreamON Bridals esküvői ruhák magyarországi márkaképviselője 2010-től.

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi karán diplomáztam, nemzetközi kommunikáció, és írott sajtó szakirányon.

Üzleti tanulmányokat az Egyesült Királyságban végeztem, ahol 3,5 évet éltem, valamint Németországban, ahol 1 évet töltöttem. Gyakorlati tapasztalatot, és több értékes üzleti kapcsolatot nemzetközi színtéren szereztem, többek között így találkoztam a DreamON Bridals céggel is.

Az 1974-ben alapított DreamON Bridals 55m2 kezdte tervezői és kivitelezői munkáját. A kézzel - és remek minőségben készített Dreamon esküvői ruhák pár év alatt a nemzetközi piac érdeklődésének középpontjába kerültek.

A felélénkült kereslet egy professzionális üzleti rendszer kiépítését igényelte. Ma a DreamON Bridals cég 3000m2 –en végzi a gyártási és logisztikai műveleteket. Olasz, valamint spanyol divattervezőkkel dolgozik együtt, hogy évről évre vibráló és különleges kollekciót mutasson be.

DreamON, az elmúlt 39 évben az egyik legelismertebb esküvői ruhagyártó- és forgalmazó cégévé vált a nemzetközi piacon. Ma több száz városba, exkluzív üzletházba és 22 országba exportál. Neve szakmai körökben elismert, a menyasszonyok körében pedig egyre keresettebb.

A modern és vásárló központú szemlélet ma a garancia arra, hogy a DreamON menyasszonyi ruhák mindig magas minőségűek és választékosan díszítettek.