A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Pikáns lánybúcsú cuccok

Az esküvő éve az egyik legszebb időszak egy nő életében. Az előkészületek minden egyes pillanata izgalommal, várakozással és meglepetésekkel teli. Így van ez a lánybúcsúval is, ami tulajdonképpen búcsú a bulis évektől és a bulbarátoktól.
Pikáns lánybúcsú cuccok
A lánybúcsút, a barátnők és koszorúslányok titokban szervezik a menyasszonynak általában az esküvő előtti hétvégére. A lánybúcsú stílusa és hangulata társaságtól függően változik. Vannak feladatokkal színesített játékos lánybúcsúk, vannak szórakoztató estek, lánybúcsú vacsorák és speciálisan erre az alkalomra igénybe vehető programok és szolgáltatások is. Egy jó lánybúcsú elengedhetetlen kellékei az apró ajándékok, amiből kedvedre válogathatsz a Chrysalis Szalon budapesti üzletében.

A lánybúcsú ajándékoknak persze nemcsak az örömszerzés és a tréfa a célja, hanem az általuk képviselt szerencsét hozó varázserő átadása.
Ilyen kabala ajándékok például a kék harisnyakötő, a gyűrűs párna és a fátyol, valamint a pikáns kiegészítők is.
Lánybúcsúra kínálunk még pohárdíszeket, esküvői fehérneműt, fehér necc combfixet, kitűző virágokat, világító poharat, pikáns szívószálat, ostort és sok egyebet. 


Prémium partnerkén
Prémium partnerkén
A Sposa Group magyarországi kiemelt partnre a Chrysalis Esküvői Szalon. A legtöbb és a legváltozatosabb Sosa Group esküvői ruha a Chrysalis Szalonban jut el a magyar menyasszonyokhoz. A Sposa Group cégcsoport kollekciói: a Divina Sposa, Just For You, Miss Kelly, Bom, Miss Paris, Kellys Suprema, Collector és Atelier MC.
Megszólal a fátyol
Megszólal a fátyol
Változatos fátyol kínálatunk gyönyörű termékpalettát mutat be a 2018-2019-es év menyasszonyainak. Különböző hosszúságú és díszítésű fátylakból válogathatnak az arák a ruha hangulatához és az esküvő stílusához illően. A 70cm hosszú fátyoltól a 4m-es fátyolig minden rendelkezésre áll.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Nincs is szebb, mint a nyár végén vagy kora ősszel kiválasztani az menyasszonyi ruhádat a 2019-es esküvődre. Sőt mi több, kedvezményekkel koronázzuk meg a döntésed, hiszen a 2019-es Sposa Group esküvői modellek megérkeztek. Válaszd ki minenki előtt a hozzád illő ruhát előfoglalási kedvezménnyel.