A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Észbontó vagy, és ezt imádom

Amikor egy menyasszony bejelentkezik hozzánk esküvői ruhapróbára, már tudjuk, hogy egy újabb egyéniséggel fogunk találkozni. Ahogy a férfi feleségül kéri az imádott nőt, aki egyedi és tökéletes neki, úgy választja ki a menyasszony az esküvői ruháját, ami hozzá illik és róla szól.
Észbontó vagy, és ezt imádom
 Akár koktélruhát, akár esküvői ruhát választ a menyasszony, mindig szembetűnő, hogy mennyire különbözőek vagyunk, és másra vágyunk.  Mi, a Chrysalis Esküvőnél azt valljuk, hogy a változatosság izgalmas, és a menyasszony, -aki az esküvője királynője- maga kell, hogy kiválassza a saját ruháját.  A szív dobban, az érzések magukért beszélnek, és az esküvői ruha megszólítja a menyasszonyát. A legjobb alkalmi ruha tervező,-és készítő cégek ezt pontosan jól tudják. A kollekciónkat úgy állítjuk össze, hogy színben, fazonban és stílusban eltérő és változatos legyen, hogy minden menyasszony és különleges alkalomra készülő nő megtalálja a hozzá illő esküvői -és alkalmi ruhát.
J

A legfontosabb, hogy a kiválasztott esküvői ruha szerelem legyen, a menyasszony sajátjának érezze azt, és az esküvői ruha ugyanúgy tükrözze a menyasszony egyéniségét, mint a ruhatárának minden darabjai.
Ahhoz, hogy megtaláld az egyéniségedhez illő ruhát, úgy tűnhet, hogy egy végtelen adatmennyiségen kell átrágnod magad, de ez nem így van. A Chrysalis Esküvői Szalon csapata azért dolgozik, hpgy az esküvői ruha próba tökéletes és eredményes legyen.


Prémium partnerkén
Prémium partnerkén
A Sposa Group magyarországi kiemelt partnre a Chrysalis Esküvői Szalon. A legtöbb és a legváltozatosabb Sosa Group esküvői ruha a Chrysalis Szalonban jut el a magyar menyasszonyokhoz. A Sposa Group cégcsoport kollekciói: a Divina Sposa, Just For You, Miss Kelly, Bom, Miss Paris, Kellys Suprema, Collector és Atelier MC.
Megszólal a fátyol
Megszólal a fátyol
Változatos fátyol kínálatunk gyönyörű termékpalettát mutat be a 2018-2019-es év menyasszonyainak. Különböző hosszúságú és díszítésű fátylakból válogathatnak az arák a ruha hangulatához és az esküvő stílusához illően. A 70cm hosszú fátyoltól a 4m-es fátyolig minden rendelkezésre áll.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Nincs is szebb, mint a nyár végén vagy kora ősszel kiválasztani az menyasszonyi ruhádat a 2019-es esküvődre. Sőt mi több, kedvezményekkel koronázzuk meg a döntésed, hiszen a 2019-es Sposa Group esküvői modellek megérkeztek. Válaszd ki minenki előtt a hozzád illő ruhát előfoglalási kedvezménnyel.