A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
Kiskunmajsa, Fő utca 126. Tel: 0630 963-6099

Észbontó vagy, és ezt imádom

Amikor egy menyasszony bejelentkezik hozzánk esküvői ruhapróbára, már tudjuk, hogy egy újabb egyéniséggel fogunk találkozni. Ahogy a férfi feleségül kéri az imádott nőt, aki egyedi és tökéletes neki, úgy választja ki a menyasszony az esküvői ruháját, ami hozzá illik és róla szól.
Észbontó vagy, és ezt imádom
 Akár koktélruhát, akár esküvői ruhát választ a menyasszony, mindig szembetűnő, hogy mennyire különbözőek vagyunk, és másra vágyunk.  Mi, a Chrysalis Esküvőnél azt valljuk, hogy a változatosság izgalmas, és a menyasszony, -aki az esküvője királynője- maga kell, hogy kiválassza a saját ruháját.  A szív dobban, az érzések magukért beszélnek, és az esküvői ruha megszólítja a menyasszonyát. A legjobb alkalmi ruha tervező,-és készítő cégek ezt pontosan jól tudják. A kollekciónkat úgy állítjuk össze, hogy színben, fazonban és stílusban eltérő és változatos legyen, hogy minden menyasszony és különleges alkalomra készülő nő megtalálja a hozzá illő esküvői -és alkalmi ruhát.
J

A legfontosabb, hogy a kiválasztott esküvői ruha szerelem legyen, a menyasszony sajátjának érezze azt, és az esküvői ruha ugyanúgy tükrözze a menyasszony egyéniségét, mint a ruhatárának minden darabjai.
Ahhoz, hogy megtaláld az egyéniségedhez illő ruhát, úgy tűnhet, hogy egy végtelen adatmennyiségen kell átrágnod magad, de ez nem így van. A Chrysalis Esküvői Szalon csapata azért dolgozik, hpgy az esküvői ruha próba tökéletes és eredményes legyen.


Ajándék menyecske ruha
Ajándék menyecske ruha
Bérelj esküvői ruhát júniusban és egy menyecske ruha bérlést adunk hozzá ajándékba. Gyönyörű újasszonyi ruhákkal töltöttük fel a polcainkat, így garantáltan megtalálod a stílusban hozzád illőt.
Áprilisi Márka Mánia
Áprilisi Márka Mánia
A tavasz végre beköszöntött és mi a Chrysalis Szalonban ezt minden nap ünnepeljük. Gyönyörű esküvői kollekciónk páratlan és egyedi modellekből áll. A fracia Sposa Group kollekciónk minden darabja ámulatba ejtő. Az olasz Aurora esküvői ruhák finom csipkéje és egyedi tervezése a legtöbb szembe könnyeket ...
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
Eljegyzés a Chrysalis Szalonban
A lánykérés az esküvői ruhaszalonban a legnagyobb igen arra, hogy szeretlek és boldogan állok Veled az oltár elé. Szabina és Tamás az Esküvői Kiállításon megnyerte a Chrysalis Szalon tombola nyereményét. Így ismertük meg Őket.