A CHRYSALIS ESKÜVŐ weboldala folyamatosan változik, hogy minnél jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Ennek érdekében külső analitikai rendszereket is használunk, melyek COOKIE-kat helyezhetnek el az Ön gépén. Ezen túl egyes esetekben minimális felhasználói adatot gyűjt(het)ünk oldalunkon keresztűl, melyet csak a megadott cél szerint használunk fel a GDPR szabályzatának megfelelően. ELFOGADOM

Budapest, VI. Teréz Krt. 32(félemelet 16.) Tel: 0630 285-1339
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. Tel: 0630 410-3702
English service: +36303129011

Ahogyan mi dolgozunk

A divattervező formálja az igényeket és a kereslet is hatással van a divattervezőre. A divattervezők igyekeznek minden igényt kielégíteni és a legváltozatosabb női formákra is tökéletes esküvői modelleket készíteni.

[2018-03-31]
Ahogyan mi dolgozunk
A Chrysalis Esküvői Szalon részt vesz a legnagyobb európai szakmai kiállításokon, így a legjobbat és a legújabbat hozza el a menyasszonyoknak úgy, hogy az egyént állítja a középpontba.
Egy-egy híres divattervő ház több esküvői kollekciót is készít, ilyen például a Chrysalis Esküvői Szalon által forgalmazott, francia - The Sposa Group, vagy az olasz - Nicole Fashion Group. Ezek a világcégek 3-6 kollekciót is készítenek egy évben, kollekciónként 30, akár 60db ruhával.
Több fontos szempont alapján az esküvői szalon saját maga állítja össze az éves esküvői ruha kollekcióját. Ez egy felősség, hiszen ennek divatformáló ereje is van.
Szabásvonal és fazon tekintetében szintén nagy a szórás, hiszen a hercegnős, királylány fazon továbbra is nagyon népszerő, emellett a sellő szabásvonal, a trombita fazon és a hosszított derekú ruhák is keresettek.
Az utóbbi évek nagy kedvence az egyenes fazonú, alsószoknya nélküli esküvői ruha, csipkéből vagy könnyű muszlin anyagból készítve
A divattervező formálja az igényeket és a kereslet is hatással van a divattervezőre. A divattervezők igyekeznek minden igényt kielégíteni és a legváltozatosabb női formákra is tökéletes esküvői modelleket készíteni.
Üzleteinkben hozzáértő tanácsadók segítsék a menyasszony döntését, hiszen az egyénhez, azaz a menyasszonyhoz mérten a legcsinosabb, legelőnyösebb ruhát kell megtalálni úgy, hogy a választott esküvői ruha tükrözze a menyasszony egyéniségét.

Prémium partnerkén
Prémium partnerkén
A Sposa Group magyarországi kiemelt partnre a Chrysalis Esküvői Szalon. A legtöbb és a legváltozatosabb Sosa Group esküvői ruha a Chrysalis Szalonban jut el a magyar menyasszonyokhoz. A Sposa Group cégcsoport kollekciói: a Divina Sposa, Just For You, Miss Kelly, Bom, Miss Paris, Kellys Suprema, Collector és Atelier MC.
Megszólal a fátyol
Megszólal a fátyol
Változatos fátyol kínálatunk gyönyörű termékpalettát mutat be a 2018-2019-es év menyasszonyainak. Különböző hosszúságú és díszítésű fátylakból válogathatnak az arák a ruha hangulatához és az esküvő stílusához illően. A 70cm hosszú fátyoltól a 4m-es fátyolig minden rendelkezésre áll.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Előfoglalási kedvezmény 2019.
Nincs is szebb, mint a nyár végén vagy kora ősszel kiválasztani az menyasszonyi ruhádat a 2019-es esküvődre. Sőt mi több, kedvezményekkel koronázzuk meg a döntésed, hiszen a 2019-es Sposa Group esküvői modellek megérkeztek. Válaszd ki minenki előtt a hozzád illő ruhát előfoglalási kedvezménnyel.