A Chrysalis Esküvő története

cikk ilusztráció

Chrysalis Esküvő szakértője a menyasszonyi ruhakölcsönzésnek. A 2016-os esküvői ruha kollekció egyedisége teszi üzleteinket népszerűvé. Alkalmi ruhák, esküvői kellékek, koszorúslány ruhák, esküvői cipők, örömanya ruhák és esküvői fehérnemű is kapható a Chrysalis üzletekben.


Az esküvői szakma szeretete, és az iránta való elhivatottság tesz minket képessé a folyamatos megújulásra.

Bár az esküvői tradíciók mélyen gyökereznek, a gyorsan változó környezet, a folyamatosan megújuló esküvői divat, innovatív gondolkodást vár el tőlünk.


Olyan esküvői kollekciót kínálunk a menyasszonyoknak, ami nemcsak gyönyörű és divatos, de formabontó és minőségi is.

A cég 30 éve nyitotta első menyasszonyi ruha üzletét, és 2004-re már az ország három pontján: Kiskunmajsán, Kiskunfélegyházán és Budapesten is elérhetővé vált.

Pályafutásunk alatt nemcsak rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk, de több ezer menyasszonynak tettük szebbé az esküvője napját.

Számtalan magyar és nemzetközi márkaterméket forgalmaztunk már az évek alatt, és megerősödött a minőség, és a különleges anyagok iránti elkötelezettségünk.


A Chrysalis Esküvő  szalonjai a DreamON Bridals ruhamárka referencia üzletei. A DreamON esküvői ruhákat a páratlan textilválasztás, a kreatív tervezői megoldások és leutánozhatatlan készítési technológia jellemzi.


A DreamON ruhák mellett, üzleteinkben a francia Thierry Marin Creations esküvői modelljei, a francia Sposa Group- Just for you kollekciója, valamint a holland Ladybird cég néhány ruhakölteménye is megtalálható. Partnerei és forgalmazói vagyunk az Egyesült Királyság vezető kellék tervező-és gyártó Richard Designs cégnek. Szalonjainkban több elismert cég: Laperi, Bódi, Westerlight fejdíszei, nyakdíszei, kalapjai és diadémjei is megvásárolhatók.      


Az üzleteinkben található esküvői ruhák különlegességei a forgalmazott márkák Haute Couture darabjai.  A körültekintéssel válogatott tervek alapján gyártott ruhák egyszer, vagy csak limitált számban kerülnek a boltjainkba, ezzel is garantálva menyasszonyainknak a kizárólagos szépséget. A formák, színek, csipkék és eredeti ötletek tárháza kimeríthetetlen, és csak a fantázia szabhat határt.

Mivel a szalonok kollekciója évente megújul ezért, üzleteinkben folyamatosan válogathatnak a menyasszonyok akciós és Outlet esküvői ruha modellek közül is.

A Chrysalis Esküvő összes munkatársa arra törekszik, hogy a sok éves tapasztalat, és a legjobb tudás szerint váltsa valóra a menyasszony összes kívánságát és elképzelését.

Örömmel és tisztelettel vesszük bizalmát!

Az esküvői ruhák mellett, báli- és koktélruhák, menyecske-és koszorúslány ruhák, esküvői öltönyök, swarovski kristályból és gyöngyökből készített egyedi kellékek is kaphatók.

Az egyedi kellékek, fejdíszek, esküvői kalapok a Chrysalis esküvő saját készítésű darabjai, ami 15 éves szakmai múltra tekint vissza. Az esküvői nyakdíszek, hajtűk és kreatív megoldások sok esetben az esküvői ruhához, és a menyasszony elképzeléséhez illeszkedve kerülnek megtervezésre és kivitelezésre.


Szeretettel várjuk az üzleteinkben.

Történetünk6